به گزارش گروه اجتماعی حیات، محققان دادههای ۱۱۳۰۹۷ شرکت کننده در انگلستان را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها، به ویژه از غذاهایی مانند انواع توتها، سیب و چای، با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر دیابت مرتبط است.
اتخاذ یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی در حال حاضر برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شناخته شده است.
فلاونوئیدها، دستهای از ترکیبات پلی فنلی، به شش زیر گروه اصلی تقسیم میشوند: فلاونونها، فلاونها، فلاوان -۳- اولها، فلاونولها، آنتوسیانینها و ایزوفلاونها.
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد مصرف بیشتر فلاونوئیدها ممکن است منجر به حساسیت بیشتر به انسولین و بهبود پروفایل چربی خون شود.
این مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از فلاونوئید در میان شرکتکنندگان زن، افراد مسنتر، افرادی که فعالیت بدنی داشتند و افرادی که سطح تحصیلات بالاتری داشتند، رایجتر بود.
منبع: تایمز
 
             
             
                                         
                                         
                                         
                                         
                                        
نظر شما